Tussenkomsten op maat

Tandzorgen

Ontvang je geen wettelijke tussenkomst voor bruggen, extracties, kronen, stifttanden, facetten, implantaten en tandprothesen? Niet getreurd! Wij bieden je tot € 300 tegemoetkoming per 2 jaar, zonder dat je een extra verzekering hoeft te nemen. (25% van het persoonlijk aandeel boven de € 150). De forfait wordt eenmalig toegepast per 2 jaar.  Meer weten?

 

Orthodontie

Voor orthodontische behandelingen die gestart zijn vanaf 01-01-2021 betalen wij tot € 1.200 terug. Deze uitbetaling gebeurt in schijven van € 150 na aanbreng apparaat, 6, 12, 18, 24, 30 en 36 raadplegingen en op het einde van het behandelingsplan. Daarvoor heb je een goedkeuring nodig van een adviserend geneesheer, voor de 15de verjaardag van je kind. Ouder dan 15 jaar? Ook dan ontvang je een éénmalige tussenkomst van € 150 na 6 raadplegingen.

Vraag vrijblijvend informatie aan

* Dit is een verplicht veld
 
Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. 
Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.

Wist je dat je dankzij MaxiPlan hierbovenop nog tot € 250 en met TandPlus tot € 1 000 per behandelingsplan terugbetaald kan krijgen?

Het NZVL biedt ook een betaalbare tandverzekering aan, die ook cumuleerbaar is met onze tegemoetkoming en het MaxiPlan. Ontdek TandPlus hier en ontdek MaxiPlan hier

De informatie mbt orthodontie werd goedgekeurd op de Algemene Vergadering van 26/01/2021, maar is onder voorbehoud van goedkeuring van de controledienst voor de ziekenfondsen.

Optiek

Indien er geen wettelijke tussenkomst is, kan je toch een deel van je kosten voor brilglazen, contactlenzen en monturen terugbetaald krijgen. Wij voorzien jaarlijks een tussenkomst van € 50.

Voor een laser- en ultrasone behandeling kan je rekenen op een tegemoetkoming van € 250 (éénmalig - € 125 per oog). Meer weten?


Oordoppen op maat

Bij aankoop van oordoppen op maat bij een erkende audicien betalen we je in tot € 30 terug. Meer weten?


Niet-conventionele geneeskunde

Op voorschrift van een arts of homeopaat betalen wij homeopathische geneesmiddelen 50% terug met een maximum van € 50 per jaar. Raadplegingen chiropraxie en osteopathie betalen wij voor alle therapieën samen jaarlijks tot € 50 uit (€ 10 / bezoek).
Meer weten?


Voetverzorging

Wanneer je 65 bent en je gaat langs bij de pedicure voorzien we een tussenkomst van € 5 per behandeling.
Meer weten?


Korting bij aankoop van thuiszorgmateriaal

Stel, je hebt krukken, een hometrainer, diabetesmateriaal of zelfs een volledige ziekenhuiskamer nodig. ComfoPlus helpt je snel en voordelig uit de nood.


Huishoudhulp

Als je klant bent bij Het Poetsbureau kan je een tussenkomst verkrijgen tot wel 100 euro per jaar (maximaal 25 euro per kwartaal) voor je huishoudhulp.


Zonneproducten

Het NZVL voorziet voor alle klanten een tussenkomst tot € 10 per jaar voor zonneproducten aangekocht bij de (online) apotheker met een minimum factor 50.