Tussenkomsten op maat

Tandzorgen

Ontvang je geen wettelijke tussenkomst voor bruggen, extracties, kronen, stifttanden, facetten, implantaten en tandprothesen? Niet getreurd! Wij bieden je tot € 300 tegemoetkoming per 2 jaar, zonder dat je een extra verzekering hoeft te nemen. (25% van het persoonlijk aandeel boven de € 150). De forfait wordt eenmalig toegepast per 2 jaar.  Meer weten?

Wist je dat je dankzij MaxiPlan tot € 500 voor bovenstaande tandzorgen en tot € 250 voor orthodontie extra kan terugbetaald krijgen? Bekijk het snel!

Het NZVL biedt ook een betaalbare tandverzekering aan, die ook cumuleerbaar is met onze tegemoetkoming en het MaxiPlan. Ontdek TandPlus hier

 


Optiek

Indien er geen wettelijke tussenkomst is, kan je toch een deel van je kosten voor brilglazen, contactlenzen en monturen terugbetaald krijgen. Wij voorzien jaarlijks een tussenkomst van € 50.

Voor een laser- en ultrasone behandeling kan je rekenen op een tegemoetkoming van € 250 (éénmalig - € 125 per oog). Meer weten?


Oordoppen op maat

Bij aankoop van oordoppen op maat bij een erkende audicien betalen we je in tot € 30 terug. Meer weten?


Niet-conventionele geneeskunde

Op voorschrift van een arts of homeopaat betalen wij homeopathische geneesmiddelen 50% terug met een maximum van € 50 per jaar. Raadplegingen chiropraxie en osteopathie betalen wij voor alle therapieën samen jaarlijks tot € 50 uit (€ 10 / bezoek).
Meer weten?


Voetverzorging

Wanneer je 65 bent en je gaat langs bij de pedicure voorzien we een tussenkomst van € 5 per behandeling.
Meer weten?


Korting bij aankoop van thuiszorgmateriaal

Stel, je hebt krukken, een hometrainer, diabetesmateriaal of zelfs een volledige ziekenhuiskamer nodig. ComfoPlus helpt je snel en voordelig uit de nood.


Huishoudhulp

Als je klant bent bij Het Poetsbureau kan je een tussenkomst verkrijgen tot wel 100 euro per jaar (maximaal 25 euro per kwartaal) voor je huishoudhulp.


Zonneproducten

Het NZVL voorziet voor alle klanten een tussenkomst tot € 10 per jaar voor zonneproducten aangekocht bij de (online) apotheker met een minimum factor 50.


Alle informatie op deze webpagina is onder voorbehoud van goedkeuring van de controledienst voor de ziekenfondsen.