Jeugdvakanties van Krunsj: vakanties om in te bijten

Houdt jouw kind of tiener van avontuur, plezier, vrienden maken en de wereld verkennen? Dan zijn de Krunsj-vakanties hem/haar op het lijf geschreven!

Hallo, dit is Krunsj

Krunsj organiseert actieve en (volgens de kinderen) onvergetelijke vakanties voor kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar, in binnen- en buitenland.

  • In het binnenland zorgen ze voor toffe leeftijdsgebonden thema’s zoals avontuur, dieren, waterpret, technologie, superhelden …
  • In het buitenland gaan ze voor een gevarieerd programma op maat van jongeren, zoals kajakken in Zweden, zon-zee-strand in Spanje of cultuur en natuur in Malta.

Kortom: van klein tot groot de moeite waard!

Ontdek ons winteraanbod

Iedereen inclusief

Krunsj heeft de nodige ervaring met inclusieve vakanties voor kinderen en jongeren met een beperking. Kinderen of jongeren, met of zonder beperking, gaan daarbij samen op vakantie. Ze spelen samen, doen gemeenschappelijke activiteiten en leren elkaar te aanvaarden zoals ze zijn. Extra begeleiding en ervaren animators zorgen ervoor dat die inclusieve vakanties op een toffe en speelse manier verlopen.

Geweldige reizen aan geweldige prijzen

Voor de klanten van de Neutrale Ziekenfondsen heeft Krunsj scherpe prijzen en interessante kortingen in petto.

Ben je geen klant bij ons?

Dan kan je uiteraard mee, maar is de niet-NZVL-klantenprijs van toepassing. Klant worden bij ons ziekenfonds is uiteraard steeds mogelijk. Dan geniet je onmiddellijk de straffe NZVL-korting!

Tip! Ouders kunnen een belastingvermindering krijgen voor de kosten voor de opvang van hun kinderen. Dat geldt ook voor kinderopvang door Krunsj-vakanties. De belastingvermindering geldt:

  • voor kinderen onder de 14 jaar
  • voor kinderen met een zware handicap onder de 21 jaar.

Je hoeft er niets voor te doen; je krijgt automatisch een attest van Krunsj.

Krunsj

Meer weten?

Staat je zoon/dochter te popelen om op Krunsj-reis te gaan? Bezoek snel de website voor alle informatie en om de vakantie te boeken: www.krunsj.be.