Voordelen in de kijker

Tussenkomst Orthodontie tot € 1.200

Voor orthodontische behandelingen die gestart zijn vanaf 01-01-2021 betalen wij tot € 1.200 terug, zonder extra verzekering. Deze uitbetaling gebeurt in schijven van € 150 na aanbreng apparaat, 6, 12, 18, 24, 30 en 36 raadplegingen en op het einde van het behandelingsplan. Daarvoor heb je een goedkeuring nodig van een adviserend geneesheer, voor de 15de verjaardag van je kind. Ouder dan 15 jaar? Ook dan ontvang je een éénmalige tussenkomst van € 150 na 6 raadplegingen.

 Wens je nóg extra tussenkomsten, raden we je zeker ons MaxiPlan  en/of onze tandverzekering TandPlus aan.

Tussenkomst Tandzorgen  tot € 1.200

Bij het NZVL kan je zonder zorgen je tanden laten zien. Vanaf 1 januari 2022 voorzien we standaard een tussenkomst voor je tandzorgen tot € 1.200, zonder extra verzekering. Wens je nóg extra tussenkomsten, raden we je zeker ons MaxiPlan  en/of onze tandverzekering TandPlus aan.

We voorzien standaard een tussenkomst voor tandprothesen*, tandimplantaten, kronen, extracties, stifttanden, tandbruggen, facetten, inlay en onlay.

De aanvraag voor tussenkomst moet gestaafd worden door een attest afgeleverd door een erkend tandarts. De tegemoetkoming bedraagt 25% van het persoonlijk aandeel boven 200 euro, met een maximum van 1.200 euro per 2 jaar.
Deze tegemoetkoming geldt niet voor orthodontische behandelingen, prestaties in het buitenland en indien er een tussenkomst is of had kunnen zijn in de verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging.

*Mensen vanaf 50 jaar kunnen voor tandprothesen een tussenkomst krijgen uit de wettelijke ziekteverzekering.

Kan ik je helpen?Kan ik je helpen?