Voordelen voor jouw kinderen

 

 

Tot € 1 950 aan voordelen voor je kinderen!

Voordelen thuis en op vakantie

Voor de leuke en iets minder leuke activiteiten, van jeugdvakanties tot een nieuwe beugel. NZVL biedt heel wat voordelen voor jouw kinderen.


Je krijgt een tussenkomst voor:

*schoolreizen

*jeugdbeweging en speelpleinwerking

*kampen en kinder- en jeugdvakanties

*gratis wereldwijde reisverzekering

*sport

*orthodontie en logopedie

*terugbetaling wettelijke remgelden

*psychotherapie

*gratis thuisoppas

*vaccinaties

*zonneproducten

Welke terugbetalingen zijn er?

Schoolreizen: tot € 50 tussenkomst

Schoolreizen, elk jaar staan ze op het programma. Ontvang tot € 50 per jaar wanneer je rakker op schoolreis gaat.

Jeugdbeweging: jaarlijks € 10 terugbetaald

Is je kind lid van een jeugdbeweging? Wij betalen jaarlijks tot € 10 tussenkomst in het lidgeld.

Speelpleinwerking: tot € 50

Elk jaar kan je tot € 50 ontvangen wanneer je kind naar een speelplein gaat. NZVL voorziet € 5 per dag met een maximum van 10 dagen.

Kampen: tot € 50 terug

Je kan jaarlijks tot € 50 terugkrijgen wanneer je kind op kamp gaat: € 5 per dag met max. 10 dagen. Kinderen en jongeren met een beperking die deelnemen aan een speciaal voor hen ingericht kamp, kunnen een tussenkomst krijgen van € 250 per jaar, uitgezonderd voor kampen van Krunsj, onze eigen vakanties (met kortingen) om in te bijten!

Kinder- en jeugdvakanties: tot € 125 korting

Krunsj biedt je kind, tiener of jongvolwassene onvergetelijke vakanties om in te bijten! Zo zijn er kleutervakanties, avonturenkampen vol fantasie, ski- of snowboardfun, binnen- en buitenlandse reizen en actievakanties voor de echte durvers. Als klant van het NZVL ontvang je per reis tot € 125 korting! Doen!

Gratis wereldwijde reisverzekering

24/24 uur bijstand in geval van ziekte, ongeval en/of ziekenhuisopname in het buitenland dankzij de wereldwijde Mutas reisbijstand voor kinderen.

Sport: tot € 30

Ongeacht je leeftijd bieden wij elk jaar tot € 30 vergoeding van het lidgeld bij een erkende sport- of fitnessclub. Klaar voor de start? Dit voordeel is cumuleerbaar met de tussenkomst voor kampen, speelpleinwerking, schoolreizen en jeugdbewegingen tot € 190.

Orthodontie: tot wel € 1 200

Voor alle orthodontische behandelingen die starten vanaf 01-01-2021 betalen wij tot € 1 200 uit. Deze uitbetaling gebeurt in schijven van € 150 na aanbreng apparaat, 6, 12, 18, 24, 30 en 36 raadplegingen en op het einde van het behandelingsplan. Daarvoor heb je een goedkeuring nodig van een adviserend geneesheer, voor de 15de verjaardag van je kind. Ouder dan 15 jaar? Ook dan ontvang je een éénmalige tussenkomst van € 150 na 6 raadplegingen.

 

Wist je dat je dankzij MaxiPlan hierbovenop nog tot € 250 en met TandPlus tot € 1 000 per behandelingsplan terugbetaald kan krijgen?

 

De informatie mbt orthodontie werd goedgekeurd op de Algemene Vergadering van 26/01/2021, maar is onder voorbehoud van goedkeuring van de controledienst voor de ziekenfondsen.

Logopedie tot € 350

Per zitting kan je € 7 tegemoetkoming ontvangen, tot max. € 350. Let op: deze terugbetaling valt onder bepaalde voorwaarden. Vraag meer informatie in je lokaal kantoor of tijdens een thuisbezoek.

Terugbetaling wettelijke remgelden

Voor kinderen jonger dan 7 jaar voorzien we in 2019 een terugbetaling van het remgeld voor een bezoek of raadpleging bij een huisarts of specialist voor ambulante zorg, met een franchise van € 12 per jaar per kind.

Psychotherapie: tot € 50 terugbetaald

Voor psychotherapie waarvoor je geen wettelijke terugbetaling ontvangt, betalen wij tot maximum € 100 terug voor jongeren (10 consultaties van € 10) en tot maximum € 50 terug voor volwassenen (5 consultaties van € 10).

Gratis thuisoppas voor zieke kinderen: 8 dagen per jaar

Wordt je kind plots ziek en vind je niet onmiddellijk opvang? We voorzien gratis thuisoppas tot 8 dagen per jaar met max. 4 opeenvolgende dagen. Neem contact op met onze gratis thuisoppas via 0800 62 009.

Vaccinaties: tot € 50 terug

Beter voorkomen dan genezen! Vaccinaties waarvoor je geen wettelijke terugbetaling ontvangt, betalen wij terug tot 50% met een maximum van € 50 per persoon per kalenderjaar.

Zonneproducten: tot € 10 terug per jaar
We voorzien voor al onze klanten een tussenkomst van € 10 per jaar voor zonneproducten aangeschaft bij de (online) apotheker (min. Factor 50).

Wanneer ontvang ik mijn tussenkomst?

Je terugbetaling wordt altijd zo snel mogelijk verwerkt. Je ontvangt je terugbetaling, tenzij anders aangegeven, op het rekeningnummer dat in je dossier staat.

Tip: je kan al je terugbetalingen 24/7 opvolgen. Neem een kijkje op Jouw NZVL!

Overstappen zonder moeite

De overstap maken naar NZVL is enorm simpel. Wij nemen contact op met je huidig ziekenfonds en regelen al het papierwerk. Voor meer info kan je een vrijblijvend thuisbezoek aanvragen of eens binnenspringen in een van onze kantoren.

Profiteren van al deze voordelen voor je kroost?

Kom eens langs in een van onze kantoren of vraag een vrijblijvend thuisbezoek. Onze adviseurs ontvangen je met veel plezier.