Nog op zoek naar een leuk vakantiekamp voor de kids?

zwemmen tussen haaien
Nieuws

Nog op zoek naar een originele en onvergetelijke (zeggen de kinderen - niet onze woorden) vakantie voor jouw zoon of dochter? Onze jeugddienst Krunsj heeft geweldige vakanties in petto!

Is jouw kind een echte waterrat en nog op zoek naar een leuke vakantie? Dan vindt hij/zij het misschien eens leuk om tussen de haaien te zwemmen of te knuffelen met een zeehond! Is water minder zijn/haar ding? Dan hebben we ook nog paardrijvakanties, pretparkvakanties, boerderijvakanties of vakanties aan de zee of de ardennen in ons aanbod. 

Ziet jouw oogappel liever een stukje van de wereld? Ook onze buitenlandse vakanties zijn geliefd en lopen snel vol. Een pretparkvakantie in Duitsland (Phantasialand en Moviepark Germany), parasailing in Kroatiƫ, een kanotrekking in Zweden of toch liever citytrippen? Dan hebben we ook voor deze kids leuke vakanties in petto!

P.S. Als klant van het NZVL ontvang je 125 euro korting per kind per jaar voor een vakantie bij Krunsj. Al eens de moeite waard om een kijkje te nemen in ons aanbod, neen?

Ontdek onze Krunsj-vakanties