Omwille van een technisch probleem is het online kantoor 'jouw NZVL' tijdelijk niet toegankelijk. We doen er alles aan dit zo snel mogelijk op te lossen.

Bedankt voor uw begrip.  

Laatste plaatsjes voor een griezelig leuke Herstvakantie met Krunsj

halloween
Nieuws

De herfstvakantie staat voor de deur en Krunsj belooft een onvergetelijk avontuur voor jonge avonturiers! Met een spannend programma dat zowel griezelig als knus is, kunnen kinderen genieten van de perfecte mix van opwinding en gezelligheid.

Speelkasteel 8 -12 jaar

De hoogtepunten van deze vakantie omvatten angstaanjagende avonturen in Bobbejaanland, waar de dappere deelnemers zich kunnen onderdompelen in een wereld van spanning en plezier. Van opwindende attracties tot spookachtige verrassingen, Bobbejaanland belooft een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Speelkasteel  5 - 7 jaar

Voor degenen die liever een zachtere benadering van avontuur prefereren, biedt een bezoek aan de kinderboerderij een kans om te knuffelen met schattige dieren en te genieten van een rustige, landelijke omgeving. Het is de perfecte gelegenheid om de banden met de natuur te versterken en te genieten van ontspannende momenten.

Voor meer informatie over de herfstvakantie met Krunsj en andere spannende vakanties, bezoek de Krunsj website op www.krunsj.be/vakanties.