Hulpmiddelen huren

Wanneer het gebruik van een hulpmiddel slechts tijdelijk nodig is, bieden we je een selectie hulpmiddelen aan tegen uitzonderlijke huurvoorwaarden. Alle hulpmiddelen vind je in de brochure.

 

Hoe reserveren?

Je kan het uitleenmateriaal (zie lijst in pdf) reserveren in jouw plaatselijk ziekenfondskantoor, rechtstreeks bij ComfoPlus via mail info@comfoplus.be of via de telefoonnummers 03 292 21 60 en 053 76 99 72. Je bent ook welkom in één van de ComfoPlus winkels in Bornem, Lier en Aalst, waar je de hulpmiddelen zelf kan testen.

Bij het bestellen van materiaal is het handig om het rijksregisternummer van de gebruiker en een telefoonnummer waarop je gecontacteerd kan worden bij de hand te hebben. Die gegevens zijn belangrijk voor een vlotte registratie van de opdracht. Daarnaast vergemakkelijkt een tijdige reservatie onze planning en waarborgt het jou een vlotte levering.


Leveringen

Zelf ophalen

  • Rolwagens, loophulpen en aërosoltoestellen zijn voorradig in je plaatselijk ziekenfondskantoor.
  • Alle huurmaterialen zijn voorradig in de ComfoPluswinkel in Bornem. Na voorafgaandelijke reservatie staat het materiaal er voor jou klaar.

Leveren aan huis

  • Grote materialen (bed, tillift, oefenfiets, … en op vraag ook rolwagens, loophulpen… ) worden aan huis geleverd door onze eigen chauffeur. Hij verzorgt ook de plaatsing en montage bij je thuis. Jouw deelname in deze kost bedraagt € 25.
  • Kleine materialen worden je toegestuurd via B-Post. Voor een afkolfapparaat en een babyweegschaal gebeurt dit portvrij, voor andere zendingen wordt er € 7,5 als deelname in de leverkost aangerekend.

Kan ik je helpen?Kan ik je helpen?