Ontdek onze wachtpolis HospiContinu

Heb je al een hospitalisatieverzekering via je werkgever? De wachtpolis HospiContinu biedt de oplossing als de hospitalisatieverzekering van je werk wegvalt bij een jobwissel of pensioen. Ongeacht de tussenkomst van je werkgever voorziet HospiContinu ook een tussenkomst bij een ziekenhuisopname.

HospiContinu

Waarom kiezen voor de wachtpolis HospiContinu?

✓ Zonder formaliteiten (geen extra medische vragenlijst meer bij aansluiting HospiPlan- of HospiPlus-verzekering).

✓ Geen verhoogde premie indien je ten laatste op pensioenleeftijd instapt in een HospiPlan- of HospiPlus-verzekering.

✓ Geen wachttijd bij aansluiting HospiPlan- of HospiPlus-verzekering.

Vraag meer informatie

Ben je klant bij het NZVL?

Waarom is HospiContinu interessant?

Wanneer je verandert van werk, wordt ontslagen of met pensioen gaat, kan de groepsverzekering stoppen of heel duur blijken te zijn. Je moet dan op zoek naar een andere of goedkopere verzekering waarbij je eventueel beperkingen hebt omwille van bestaande aandoeningen. Als je voor HospiContinu kiest, vermijd je dit scenario. Je aansluiting garandeert dat je ten laatste op pensioenleeftijd (weer) kan instappen in HospiPlan of HospiPlus zonder extra medische formaliteiten of wachttijd.

Je ontvangt bovendien tijdens je aansluiting bij HospiContinu een extra vergoeding van 10 euro per opnamedag bovenop de terugbetaling van de verzekering van je werkgever.

Vergeet ons zeker en vast niet op de hoogte te brengen bij stopzetting van je groepsverzekering als je aangesloten bent bij HospiContinu.

Ontdek onze hospitalisatieverzekeringen

Het NZVL, een ziekenfonds met een warme en familiale dienstverlening

Naast onze complete en betaalbare hospitalisatieverzekeringen hebben we nog meer interessante voordelen en tussenkomsten. Wil je graag weten welke voordelen voor jou nuttig kunnen zijn?

Maak een simulatie en bereken je voordeel  Praat met één van onze experts

Waarom kiezen voor het NZVL?

Snelle terugbetalingen

Snelle terugbetalingen

Omdat we weten dat je jouw medische kosten liever vandaag dan morgen terugbetaald wil krijgen, verwerken onze medewerkers jouw zending snel en correct.

Volledig neutraal

Volledig neutraal

Als neutrale gezondheidsverzekeraar zijn we aan geen enkele belangengroep of partij verbonden. 
Jij kiest dus zelf bij wie je kraamzorg vraagt, welke tandarts je neemt, in welk ziekenhuis je je laat opnemen …

Altijd én overal bereikbaar

Altijd én overal bereikbaar

Je kan ons op verschillende manieren bereiken, op jouw maat: via mail, telefoon, chat of een bezoek aan onze kantoren.
 

Voordelen voor jong en oud

Voordelen voor jong en oud

Terugbetalingen op je luiers, kraamhulp, sportabonnement, podologie, optiek, tandbehandelingen, orthodontie en nog zoveel meer… 

Overstappen zonder moeite

Overstappen zonder moeite

Wil je overstappen naar het NZVL? Dat is makkelijk, want wij regelen al je papierwerk. Jij hoeft je overstap gewoon aan te vragen; de rest maken wij voor je in orde.

Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen (NZVL), met ondernemingsnummer BE0418.999.418, en ingeschreven in het register van de verzekeringstussenpersonen onder het nummer 2007, treedt op als verzekeringstussenpersoon voor de VMOB HospiPlus, met ondernemingsnummer BE0471.458.404, en door de CDZ erkend als verzekeringsmaatschappij onder het nummer 250/01 om de tak 2 ‘ziekte’ te beoefenen. De infofiches van de HospiPlus-verzekeringen, evenals de algemene voorwaarden, zijn terug te vinden op www.hospiplus.be. Het Belgisch recht is van toepassing op de verzekeringsovereenkomst. De verzekeringsovereenkomst geldt levenslang. Eventuele klachten omtrent de verzekeringsovereenkomst, of de uitvoering ervan, kan je richten aan klachten@hospiplus.be, of aan de Ombudsman van de Verzekeringen (www.ombudsman-insurance.beinfo@ombudsman-insurance.be, de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel).