Krunsj, vakanties om in te bijten

Houdt jouw kind of tiener van avontuur, plezier, vrienden maken en de wereld verkennen? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen!

Krunsj organiseert actieve en (volgens de kinderen) onvergetelijke vakanties voor kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar, en dit in binnen- en buitenland. In het binnenland zorgen ze voor toffe leeftijdsgebonden thema’s zoals avontuur, dieren, waterpret, technologie, superhelden … In het buitenland gaan ze voor een gevarieerd programma op maat van jongeren, bv. kajakken in Zweden, zon-zee-strand in Spanje of cultuur en natuur in Malta. Kortom: van klein tot groot de moeite waard!


Wij kiezen voor inclusieve vakanties

Krunsj heeft de nodige ervaring met inclusieve vakanties voor kinderen en jongeren met een beperking. Kinderen of jongeren, met of zonder beperking, gaan daarbij samen op vakantie. Ze spelen samen, doen gemeenschappelijke activiteiten en leren elkaar te aanvaarden zoals ze zijn. Extra begeleiding en ervaren animators zorgen ervoor dat deze inclusieve vakanties op een toffe en speelse manier verlopen.


Ja, ik ga mee!

Voor de klanten van de Neutrale Ziekenfondsen hebben ze scherpe prijzen en interessante kortingen in petto. Ben je geen klant bij ons? Dan kan je uiteraard mee, maar is de niet-NZVL-klantenprijs van toepassing. Klant worden bij ons ziekenfonds is uiteraard steeds mogelijk. Dan geniet je onmiddellijk de straffe NZVL-korting!

Ouders kunnen een belastingvermindering krijgen voor de kosten die ze maken voor de opvang van hun kinderen. Dat geldt ook voor kinderopvang door Krunsj-vakanties. De belastingvermindering geldt alleen voor kinderen onder de 14 jaar en voor kinderen met een zware handicap onder de 21 jaar. Je ontvangt hiervoor automatisch een attest.


Meer weten?

Sta jij te popelen om op Krunsj-reis te gaan? Bezoek snel de website voor alle informatie: www.krunsj.be.

Kan ik je helpen?Kan ik je helpen?