Nieuws | Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Nieuws

Info groepsvakanties 2018 in de kantoren

Kan jij niet wachten om meer info te krijgen over de groepsvakanties 2018? Goed nieuws! NZ Vakanties komt langs in enkele van onze kantoren om jou te helpen.

Nieuwe telefoonnummers kantoren

Om jou nog beter van dienst te zijn, heeft elk kantoor een eigen telefoonnummer gekregen. Is jouw klantenadviseur bereikbaar? Dan krijg je hem/haar rechtstreeks aan de lijn. Zo niet, neemt een rechtstreekse collega op. Je vindt de telefoonnummers op de kantorenpagina.

NZVL tot jouw dienst!

Niet bereikbaar 15 augustus

Omwille van OLVH is het ziekenfonds gesloten op dinsdag 15 augustus. We helpen je graag verder vanaf woensdag. Tot dan!
 

Theater Aan Zee

Nog tot en met 5 augustus is het Oostendse Leopoldpark het epicentrum van het kunstenfestival Theater Aan Zee. Het NZVL is partner van het Familiepark en nodigt je graag uit om de komende dagen te komen genieten van een stevige portie cultuur voor het ganse gezin.

Meer weten?

Opgelet voor teken

Vakantie! Dat betekent gezonde buitenlucht opzoeken, een heerlijke wandeling in het bos of een bezoekje aan parken of tuinen. Laat jouw daguitstap echter niet bederven door een beet van een teek. Vaak is zo’n beet onschuldig en pijnloos maar wanneer de teek besmet is met een bacterie of een virus kan je er ziek van worden. Voorkomen is de boodschap!

Bezoek gezondheid en milieu voor meer info.

Vergeet de reisbijstand niet

Ga je of ben je op reis in het buitenland? Wist je dat je in heel wat landen inbegrepen reisbijstand hebt? Bekijk snel wat inbegrepen is dankzij Mutas, jouw NZVL-reisbijstand.

Terugbetaling NIP-test

Vanaf 1 juli 2017 geldt er een terugbetaling van de NIP-test in de verplichte verzekering. De NIP-test is een niet-invasieve prenatale test voor het opsporen van het downsyndroom bij een foetus. Deze test wordt uitgevoerd op een bloedstaal van de moeder vanaf de 12de zwangerschapsweek.

De prijs van deze test is vastgesteld op 260 EUR. De test zal volledig terugbetaald worden voor vrouwen met een verhoogde tegemoetkoming. Vrouwen zonder verhoogde tegemoetkoming zullen nog maximaal 8,68 EUR persoonlijk aandeel moeten betalen.

NZVL niet bereikbaar 11 juli

Omwille van de Vlaamse feestdag is het ziekenfonds gesloten op dinsdag 11 juli.

Bedankt voor je begrip.

Jouw NZVL niet bereikbaar dit weekend

Omwille van een technische update is Jouw NZVL niet bereikbaar van zaterdag 1 juli 16:00u tot zondag 2 juli 12:00u.

Bedankt voor je begrip.
 

Vakantieplannen voor jouw kinderen

Hebben jouw kinderen nog geen zomerplannen? Geen probleem! Krunsj, de jeugddienst van het NZVL, helpt je met je zoektocht naar de ideale zomervakantie. Als klant van NZVL krijg je trouwens € 125 korting op een week vol spelen en plezier. Een overzicht van alle vakanties vind je op krunsj.be.

Neem snel eenkijkje en boek de laatste plaatsen!