Op woensdag 1 mei is het NZVL een dagje gesloten, maar je kan wel steeds 24/7 terecht in het online kantoor 'Jouw NZVL' om jouw dossier te raadplegen, terugbetalingen aan te vragen en zoveel meer!

Waarom werken voor het NZVL?

Jobs
Tips & tricks

Bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen (NZVL) draait alles om drie essentiƫle pijlers: goesting, gezondheid en oprechte waardering. We leggen de nadruk op een positieve werkcultuur waarin plezier en motivatie hand in hand gaan.

Goesting & Fun!

Een positieve werkomgeving is cruciaal voor het welzijn en de productiviteit van onze werknemers. Bij het NZVL streven we naar een sfeer waarin medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Het stimuleren van motivatie en het creƫren van een leuke werkomgeving zijn prioriteiten om het beste uit het team te halen.

Een Healthy Cultuur

Gezondheid staat centraal bij het NZVL. We bevorderen een gezonde levensstijl door het aanbieden van een scala aan gezonde opties, zoals fruitmanden, soepen en verschillende soorten thee. Een gezonde werkomgeving leidt niet alleen tot fysieke, maar ook tot mentaal welzijn en een verhoogde productiviteit.

Oprechte Waardering

Bij het NZVL worden medewerkers oprecht gewaardeerd. Ze worden gezien als de drijvende kracht achter het bedrijf en hun inzet wordt dagelijks erkend. We zijn dankbaar voor hun toewijding, die resulteert in uitmuntende klantentevredenheid en een positieve sfeer. Een oprecht 'dank je wel' wordt dan ook regelmatig uitgesproken naar elk individu binnen het team.

Ontdek Onze Vacatures

Wil je deel uitmaken van dit geweldige team? Het NZVL nodigt je uit om een kijkje te nemen naar onze vacatures en te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan onze missie. Bezoek jobs.nzvl.be voor meer informatie. Sluit je aan bij het NZVL en ervaar een werkomgeving die gebaseerd is op plezier, gezondheid en oprechte waardering.

Ontdek onze vacatures