Werken bij het NZVL

Wie zijn we?

Het NZVL staat voor een open bedrijfscultuur met ruimte voor initiatief, inspraak en vernieuwing. We investeren daarom sterk in aantrekkelijke werkplekken voor onze medewerkers en dit met bijzondere aandacht voor hun welzijn.

We zijn een bedrijf in volle groei en expansie en mogen ons dankzij een gemiddelde groei van 3% tot de top 3 noemen van sterkst groeiende ziekenfondsen.

Dat het NZVL in volle expansie is hebben we grotendeels te danken aan onze 163 enthousiaste medewerkers en meer dan 125.000 klanten.

Elke medewerker kan rekenen op ruime opleidingskansen en verdere ontwikkeling van zijn talenten. In de HR visie staat elke medewerker met zijn individuele talenten steeds centraal.

Tot slot beschikken we over een marktconform verloningsbeleid met ruimte voor carrièreontwikkeling.

Onze medewerkers vormen de basis van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.

Wat maakt werken voor het NZVL boeiend? Lees hieronder de persoonlijke verhalen van onze medewerkers.

Heb je interesse om deel uit te maken van het NZVL-team? Bekijk dan snel onze vacatures!

“Mensen met problemen helpen zit me in het bloed en heb ik ook al mijn hele loopbaan gedaan als verpleegkundige. Toen ik dit, wegens gezondheidsproblemen, niet meer kon doen, ging ik op zoek naar een andere job. Bij NZVL kreeg ik de kans om te laten zien wat ik waard ben! Ik bijt mij volledig vast in deze job: mensen komen naar het kantoor of bellen me op met een probleem en ik zoek voor hen uit wat er aan de hand is en samen zoeken we naar een oplossing. Aangezien ik meestal alleen zit in het kantoor kan ik ook een persoonlijke toets geven aan mijn job. Bovendien kreeg ik de kans om me gedurende mijn loopbaan bij het NZVL verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Ik kreeg de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden aan te leren, bestaande talenten verder te ontwikkelen en door te groeien van klantenadviseur na ruim 4 jaar expertise binnen het vak naar Regio Manager Oost-Vlaanderen."

Kristel Verschueren, Regio Manager Oost-Vlaanderen

img1

“Als Call-center medewerker bij NZVL is het onze job om mensen te overtuigen met onze mooie voordelen om een afspraak maken met één van onze commerciële adviseurs. In deze job kom je met veel verschillende soorten mensen in contact, dit sociale aspect spreekt mij hierbij aan. De belangrijkste uitdaging is natuurlijk mensen overtuigen. Tegelijkertijd is het ook leuk als je mensen informatie kan geven waarvan ze niet op de hoogte waren. We hebben een fantastisch team met toffe collega's en een hele leuk werksfeer. Als 1 team streven we dan ook naar ons wekelijkse target. NZVL is een sterk groeiend ziekenfonds. We hebben mooie voordelen zoals een hospitalisatie verzekering en maaltijdcheques. Ook zijn er hele mooie werkuren waardoor er een goede balans is tussen werk en privé”.

Heb je interesse om deel uit te maken van het NZVL-team? Bekijk dan snel onze vacatures!

Kan ik je helpen?Kan ik je helpen?