Tandzorgen

Tot € 500 terugbetaald voor tandartskosten!

Ben je klant bij het NZVL, dan is een tandplan inbegrepen in je ziekteverzekering. Zo hoef jij geen extra tandverzekering meer aan te gaan!

 

Je krijgt een tussenkomst voor:

 

* tandprothesen*

* tandimplantaten

* kronen

* extracties

* facetten

* stifttanden

* tandbruggen

 

 

Welke tussenkomst kan ik krijgen?

 

De terugbetaling bedraagt 25% van wat je zelf betaald hebt boven de € 250, met een maximum van € 500 per twee jaar. De forfait van € 250 wordt eenmalig toegepast per 2 jaar. Om je tussenkomst te ontvangen, hebben we een attest van een erkend tandarts nodig.

Je krijgt geen tegemoetkoming voor orthodontische behandelingen en tandzorgen in het buitenland en indien er een tussenkomst is of had kunnen zijn in de verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging.

 

Hoe vraag ik de tussenkomst aan?

 

Dat is heel simpel. Bezorg ons volgende documenten:

 

* een ingevuld document tandzorgen

* het geneeskundig getuigschrift van de arts

 

Je kan beide documenten opsturen via de post of eenvoudig opladen via Jouw NZVL.

Wanneer ontvang ik mijn tussenkomst?

We verwerken je terugbetaling zo snel mogelijk. We storten je tegemoetkoming op het rekeningnummer ingevuld in je dossier, tenzij anders aangegeven.

 

Tip: op het online kantoor Jouw NZVL kan je je terugbetalingen te allen tijde opvolgen.

 

Overstappen zonder moeite

 

Wil je overstappen van een ander ziekenfonds naar het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen? Dat is makkelijk, want wij regelen al je papierwerk. Jij hoeft je overstap gewoon aan te vragen, de rest maken wij voor je in orde. Voor meer info kan je een vrijblijvend thuisbezoek aanvragen, of eens binnenspringen in een van onze kantoren.

Wil jij graag tot € 500 terugbetaald krijgen?

Wil je graag meer informatie over de tandzorg bij NZVL? Stel al je vragen aan onze adviseur tijdens een vrijblijvend thuisbezoek, of kom langs in een van onze kantoren.

Daarbovenop nog meer terugbetaald krijgen?

Met MaxiPlan wordt nog eens 50% van je tandkosten terugbetaald, tot € 500 per jaar. Daarbovenop krijg je ook de helft van het remgeld terugbetaald!
 

*Vanaf 50 jaar kun je voor tandprothesen een tussenkomst krijgen uit de verplichte ziekteverzekering. Neem contact op voor meer info.