Omwille van een technisch probleem is het online kantoor 'jouw NZVL' tijdelijk niet toegankelijk. We doen er alles aan dit zo snel mogelijk op te lossen.

Bedankt voor uw begrip.  

Op zoek naar een fantastische zomervakantie?

Kies jij voor avontuur in de Ardennen met onder meer een hoogteparcours, deathride en speleologie op het programma? Of geniet je liever van een week strandplezier met uitblinkers zoals zeilwagenrijden, waterskiën en bumperbal? De Aalsterse liefhebbers zijn we zeker ook niet vergeten, want hiervoor staat er Jumpsky, Aquatopia en adventure day op de planning.   

Ardennen

Een vakantie in de Ardennen?

Nog geen plannen midden juli en zin in een avontuurlijke vakantie met uitdagende activiteiten zoals een hoogteparcours, waterskiën of Bumperbal? Goed nieuws! Er zijn nog enkele plaatsen vrij om de week van je leven te beleven in Bomal. Avontuur en adrenaline gegarandeerd!

Ontdek onze kampen die doorgaan van 15 tot 22 juli:

7 - 9 jaar: Oost West Bomal best

10-12 jaar: grenzeloos plezier 

10–12 jaar: knotsgekke grotten

zee

Toch liever uitwaaien aan Zee?

Klaar voor een nieuwe portie zomerkriebels? Krunsj gaat begin augustus naar zee en iedereen mag mee. Een week lang genieten we van het strandplezier en maken we zonnige herinneren tijdens het zeilwagenrijden, waterskiën of bumperbal.  

Ontdek onze kampen die doorgaan van 5 tot 12 augustus:

7-9 jaar: bubbels en bellen

10-12 jaar: ter strand en ter zee of in de lucht 

10-12 jaar: razend strandplezier

Aalst

Of toch liever een vakantie in de Stad Aalst?

Klaar voor een week boordevol avonturen in de fantastische stad Aalst? Deze week is ingevuld met onvergetelijk activiteiten, onder meer: zeilwagenrijden, waterskiën, bumperbal, … Klaar voor een week vol Aalsters plezier?

Ontdek onze kampen die doorgaan van 24 tot 28 juli:

7-9 jaar: Aalsterse actie

10-12 jaar: Denderend Aalst