NZVL-vriendenactie

Ben jij ook een fan van het NZVL? Zorg ervoor dat jouw vrienden ook mee kunnen genieten van onze ziekenfondsdiensten en jij krijgt er nog een fijn geschenk bovenop!

Hoe werkt het?

  1. Druk op onderstaande knop en vul het formulier in met  de gegevens van je vriend(in) of familielid. Let op: per vriend(in) moet er een nieuw formulier ingediend worden.

  2. We nemen contact met hem/haar op om langs te komen en onze diensten voor te stellen. Je vriend(in) heeft hierbij geen aansluitingsverplichting, iedere afspraak is vrijblijvend.

  3. Eens de afspraak is doorgegaan ontvang je na enkele dagen je bol.com bon t.w.v. € 20 per post. Deze bon kan je vrij spenderen binnen het volledige assortiment van Bol.com. Je kan de bonnen ook opsparen om aan een hoger bedrag te komen, tot wel € 200!

De voorwaarden van deze vriendenactie kan je terugvinden op deze pagina.

Waarom NZVL voorstellen aan je vrienden of familie?

Buiten onze vele voordelen die we voor onze klanten in petto hebben, zijn we ook steeds bereikbaar via onze 60 kantoren in Vlaanderen en kunnen klanten steeds 24 op 24 terecht op het onlinekantoor.

We streven er ook steeds naar om klanten met een glimlach naar buiten te laten gaan en de terugbetalingen zo snel mogelijk uit te voeren.

Kan ik je helpen?Kan ik je helpen?