Nieuws

Krunsj zomerkampen

Kijk jij ook uit naar de zomervakantie? Neem snel een kijkje op het vakantie-overzicht van onze jeugdvakanties en ontdek het volledige aanbod! Inschrijven is ook mogelijk via deze site, maar de plaatsen zijn beperkt. Wil je graag op de hoogte gehouden worden via mail? Vul dan op één van de vakantiepagina's jouw gegevens in bij de optie 'Hou me op de hoogte' en ontvang een mailtje van zodra je kunt inschrijven voor jouw favoriete vakantie.

Wij tellen alvast af naar een Krunsj-tastische zomer! Jij toch ook?

Online infosessie: Gezonde voeding voor zwangere vrouwen & baby’s

Ben jij zwanger, of net mama geworden? Dan krijg je heel veel goedbedoelde adviezen over gezonde voeding. Maar wat is nu precies waar, en wat niet? Tijdens deze online infosessie vertelt diëtiste & lactatiekundige Silke Desaever jou alles over gezonde voeding voor zwangere vrouwen en baby’s. Een antwoord op al jouw vragen krijg je tijdens deze online sessie.

Inschrijven kan via deze link

Periode: dinsdag 25 januari – 19.30u tot 21u
Locatie: online sessie
Spreker: Silke Desaever, diëtiste & lactatiekundige

Online Infosessie: Rookstopbegeleiding

Elke stoppoging brengt je dichter bij een definitieve stop!

Ook al is er een dalende trend merkbaar toch rookt in Vlaanderen 1 op 6 van de volwassenen en bij de 15-plussers is dit zelfs meer.
Nicotine is één van de meest verslavende stoffen die er bestaat, al is dit slechts een deel van de afhankelijkheid, waar men vrij snel van afgekickt geraakt. De gewoonte daarentegen… En toch kan iedereen stoppen met roken.
Iedereen heeft zijn eigen reden en motivatie om ermee te stoppen. Een antwoord op jouw vragen over roken en stoppen met roken krijg je tijdens deze online sessie.
Inschrijven kan via deze link, let op de plaatsen zijn beperkt.

Periode: donderdag 24 maart – 19.30u tot 21u
Locatie: online sessie
Spreker: Catherine Meurisse, tabakoloog

Kan ik je helpen?Kan ik je helpen?