Nieuws

Test-Aankoop voert onderzoek uit naar de tevredenheid over jouw ziekenfonds

Ben je klant bij Test Aankoop, dan kreeg je hoogstwaarschijnlijk een mail om te peilen naar je tevredenheid over je ziekenfonds.

Ben je klant bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen, laat ons dan zeker even weten hoe tevreden je bent van onze dienstverlening.

We zijn een ziekenfonds op mensenmaat. Tevreden klanten, daar doen we het voor. 

Maak jij reeds gebruik van Doccle?

Deze eenvoudige digitale brievenbus op het internet is niet alleen betrouwbaar maar ook bijzonder praktisch. Al heel wat bedrijven werken ondertussen samen met Doccle (denk maar Telenet, Acerta, Farys enz.). 

Bij het NZVL kan je op dit ogenblik betalingsoverzichten en de meeste administratieve NZVL brieven via Doccle ontvangen. 

Uiteraard blijven we verder inzetten op digitalisering. De doelstelling is om maar liefst 90% van onze NZVL briefwisseling tegen september 2021 beschikbaar te stellen via Doccle. 

Wist je dat je er ook NZVL facturen mee kan betalen. Handig, toch? 

NIEUW: Notificaties via SMS berichten

Wist je dat je tijdens je periode van arbeidsongeschiktheid uitgenodigd kan worden voor een raadpleging bij de Adviserend Arts?

Die vindt meestal plaats in het medisch kabinet dat zich het dichtst bij je woonplaats bevindt.

Ga altijd in op die uitnodiging.

Nieuw! Vanaf woensdag 19 mei 2021 zijn we bij het NZVL ook gestart met notificaties via SMS berichten.

Deze notificaties worden enkel verstuurd naar leden met een geldig GSM nummer in onze database. Is jouw GSM nummer recentelijk aangepast? Breng ons hiervan proactief op de hoogte.

Welke SMS berichten worden verzonden?

  1. Een herinnering bij een afspraak met de Adviserende Arts
  2. Melding bij een einde getuigschrift arbeidsongeschiktheid (het vertrouwelijke)

Benieuwd hoe Test-Aankoop onze hospitalisatieverzekering beoordeelt?

Test-Aankoop heeft 23 hospitalisatieverzekeringen doorgelicht in het mei/juninummer van Budget & Recht en wat blijkt? Onze formule HospiPlus en AmbuPlus krijgt de beste score van alle onderzochte ziekenfondspolissen voor een ziekenhuisopname in Vlaanderen. Nog geen hospitalisatieverzekering van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen: kijk snel op deze pagina voor meer info en tarieven.

Kan ik je helpen?Kan ik je helpen?