Nieuws

NZVL digitaliseert verder

Vanaf maandag 30 november zal het NZVL niet langer meer met vaste telefoontoestellen jouw oproep beantwoorden. We blijven natuurlijk wel bereikbaar via onze telefoonnummers, maar onze medewerkers nemen dit vanaf nu aan via Skype. We kunnen jou dan ook makkelijk en veilig vanop afstand verder helpen, van waar dan ook.

Vergeet ook jezelf niet!

Vergeet ook jezelf niet!

Als kersverse de ZorgSamen ambassadeurs, steunen Eva Van Braeckel , longarts aan het UZ Gent, basketbalspeelster Ann Wauters en tv-persoonlijkheid Walter Grootaers iedereen die in de zorg of welzijn werkt of mantelzorger is. Ze willen iedereen een hart onder de riem steken en bedanken. En iedereen eraan herinneren om ook zorg te dragen voor zichzelf.

 

Wil je je collega’s hier ook aan doen herinneren, download en print de affiche via www. dezorgsamen.be

 

Je vindt er ook tips om goed voor jezelf en collega’s te zorgen. Diverse tools zoals de e-learning De eerste helper, een zorgscreener die inschat of een gesprek met een professional nuttig kan zijn, maar ook herkenbare getuigenissen. Daarnaast kunnen ze ook zelf een getuigenis plaatsen om tips of initiatieven te delen met collega’s.

Neem jij al deel aan de NZVL tandenpoetschallenge?

Elke volwassene weet dat je je tanden goed moet poetsen. Maar hoe zit het bij jouw kinderen? Hoe stimuleer je je kids om voldoende lang te poetsen en op welke leeftijd begin je best? 

Dankzij onze NZVL-tandenpoetschallenge ontvang je gedurende 5 dagen enkele leuke tips & tricks per mail.

Want oh ja, we geven maar liefst 10 elektrische tandenborstels voor kinderen weg. 

Neem hier deel.