Nieuws

24 september NZVL kantoren uitzonderlijk gesloten wegens beweeg- en ontspanningsdag

NZVL personeel werkt op beweeg- en ontspanningsdag aan een gezondere levensstijl

Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen probeert zijn werknemers een gezondere levensstijl aan te leren. In het kader hiervan houdt het NZVL op 24 september een beweeg- en ontspanningsdag voor alle personeelsleden in het provinciaal Domein Puyenbroeck en zijn de NZVL kantoren die dag uitzonderlijk gesloten.

Met de fiets naar het werk

Het NZVL wil zijn werknemers aansporen om meer met de fiets te komen werken. Momenteel neemt  5.6 procent van de 160 werknemers de fiets naar het werk. Door middel van deze actie, beogen we dit aantal te laten toenemen aldus Wim Van Hecke, CEO van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.

Tijdens de NZVL beweeg- en ontspanningsdag kunnen de NZVL collega’s deelnemen aan een uitgebreid programma-aanbod. Denk maar aan: yoga, golfinitiatie, recreatieve fietstochten, wandelingen, mountainbiketochten, een oriëntatieloop, fietstocht met een koersfiets.

Fitheid en gezondheid benadert het NZVL vanuit de brede definitie ervan, met aandacht voor het fysieke en sociale aspect. Bijna 160 werknemers van het NZVL nemen deel aan de beweeg- en ontspanningsdag georganiseerd in samenwerking met Festevents.

 

Log vanaf nu aan op het online kantoor, jouw NZVL via Itsme

 

Ben jij al geregistreerd bij Itsme?

 

Wist je dat je ook bij het online kantoor, jouw NZVL kan inloggen via Itsme?

 

Itsme geeft elke Belgische burger met een smartphone en een identiteitskaart en unieke én beveiligde mobiele identiteit. Dankzij Itsme log je veilig in zonder kaartlezer. Je hoeft helemaal geen verschillende logins en wachtwoorden te onthouden. Hoe gemakkelijk is dat! Je maakt gewoonweg gebruik van de unieke 5-cijferige Itsme code. Dit is een code die gebonden is aan je smartphone en simkaart.

 

Meer nog, je krijgt ook toegang tot Mijngezondheid, ook wel ‘Personal Health Viewer’ genoemd.

Hierdoor krijg je zicht op je persoonlijke gegevens over jouw gezondheid en over heel wat gezondheidstopics.

 

Het gaat onder andere om:

  • Administratieve informatie, zoals terugbetalingen van je ziekenfonds
  • Informatie over je wilsverklaringen zoals een registratie als orgaandonor
  • Een arsenaal aan betaalbare gezondheidsapps die gevalideerd zijn door de overheid
  • Informatie over patiënten- en lotgenotenverenigingen
  • ...

 

Openingsreceptie NZVL kantoor Leuven: 23 oktober - welkom!

LEUVEN - Het NZVL werd in Leuven opgestart in 1925. Er werken momenteel 2 klantenadviseurs in het kantoor te Leuven en 2 collega’s om de administratieve taken te vervullen.

We verwelkomen je graag op 23 oktober van 18 u tot 21 u 30 tijdens de openingsreceptie van ons nieuw kantoor.


Naamsesteenweg 102
3001 Leuven


Het NZVL is niet alleen het sterkst groeiende ziekenfonds op mensenmaat, je kan er ook terecht voorhuwelijkssparen vanaf 14 jaar en voor het uitlenen van medisch materiaal via de uitleendienst ComfoPlus.

Onderhoudswerken Online kantoor weekend 6/09 tot en met 8/09

Van vrijdagavond 06/09 (18 u) tot zondagavond 08/09 (18 u) zal het Online kantoor wegens onderhoudswerken niet online zijn. Onze excuses voor eventuele ongemakken.

 

NZVL zoekt YOUCA-student op 17 oktober als CEO voor één dag

Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen zoekt

YOUCA-student als CEO voor één dag

 

Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen geeft één YOUCA student op 17 oktober dé kans om managementervaring op te doen op het allerhoogste niveau. De student wordt gedurende één dag de rechterhand van Wim Van Hecke, CEO van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. 

We zoeken een ambitieuze kritische communicatieve, leergierige student om een dag onze CEO te volgen in zijn dagdagelijkse activiteiten.

Word jij onze CEO op 17 oktober?

Het is de bedoeling dat deze student met zijn/haar jeugdige kritische invalshoek deelneemt aan de managementactiviteiten door actief ideeën, meningen, suggesties, opmerkingen te durven uiten. In ruil krijgen wij een vernieuwende blik over het beleid van ons ziekenfonds vanuit de ogen van een toekomstige klant. De student mag zich aan een rijkgevulde dag verwachten! Er staat onder meer een marketing meeting en brainstormingsessie, een financieel overleg én een gezonde lunch met het directiecomité op de planning.

Een unieke ervaring die de YOUCA student zijn/haar vaardigheden én zelfvertrouwen ongetwijfeld een stevige boost zal geven. Een CEO moet van alle markten thuis zijn. De kandidaat-studenten worden dan ook gescreend op het vlak van leergierigheid, communicatietalent, probleemoplossend vermogen enz..  Jongeren praktijkervaring laten opdoen en persoonlijk coachen bij een ziekenfonds op mensenmaat, daarvoor sta ik met plezier mijn stoel af aldus Wim Van Hecke. 

Kandidaat-studenten kunnen de job terugvinden in de jobbank van YOUCA. Surf naar https://jobbank.youca.be/

  • Log in als leerling en zoek naar de functie. De leerling wordt ten laatste op 15 oktober geselecteerd.

Om meer te weten over de YOUCA action Day zie www.youca.be

 

Over de YOUCA Action Day:

Op donderdag 17 oktober engageren meer dan 15.000 leerlingen zich voor de YOUCA Action Day. Tijdens de schooluren werken zij die dag voor een organisatie, overheid, bedrijf of particulier. Met hun loon, 55 euro, steunt YOUCA een sterk jongerenproject in Guinee en enkele Belgische projecten.