fbpx Nieuws | Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Nieuws

22 Augustus opening nieuw kantoor Tremelo ter hoogte van de Astridstraat 13 bus 4

Op 22 augustus zal het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen een nieuw kantoor openen ter hoogte van de Astridstraat 13 bus 4 te Tremelo. Met de opening van dit kantoor zet het NZVL haar wens kracht bij om dicht bij haar klanten te staan als ziekenfonds op mensenmaat. De provincie Vlaams-Brabant, blijft erg belangrijk voor het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. Het nieuwe kantoor zal naast de kantoren in Asse, Brussel, Dilbeek, Halle, Herent, Heverlee, Kapelle op den bos, Kessel-lo, Lennik, Londerzeel, Roosdaal, Scherpenheuvel, Tienen en Wezemaal de commerciële uitvalsbasis worden voor de regio.

Door deze gloednieuwe vestiging werd gekozen voor een ruimere locatie met parkeermogelijkheden en vlotte bereikbaarheid vlakbij het stadscentrum.

ComfoPlus gesloten in de week van 12/08 t.e.m. 16/08

 ComfoPlus, onze hulpmiddelenwinkel en uitleendienst is gesloten in de week van 12/08 t.e.m. 16/08. Alvast bedankt voor het begrip.

Opgelet, 15 augustus zijn wij gesloten!

Op donderdag 15 augustus vieren wij O.L.V. Hemelvaart. Om deze reden zullen onze NZVL kantoren uitzonderlijk gesloten zijn.

 

20/08 tijdelijke stroomonderbreking!

STROOMONDERBREKING!

Wegens een tijdelijke stroomonderbreking zijn wij op 20 augustus moeilijker telefonisch bereikbaar tussen 07u30 en 11u30.