Sinds Januari zijn we trotse ambassadeur geworden van Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen, waarbij we meehelpen om de dromen te realiseren van kinderen met een levensbedreigende ziekte. We zetten ons dan ook graag in voor dit goede doel als ziekenfonds op mensenmaat.  Naar aanleiding van World Wish Day op 29 april én omdat wensen levens veranderen organiseren we gedurende deze maand een workshop gezonde hapjes samen met columniste, voedings- en Sana coach Nathalie Bello volgens het principe van Sandra Bekkari.   

29 april staat synoniem voor World Wish Day, de dag waarop ze bij Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen de eerste wens herdenken. Dit jaar wordt deze dag extra in de spotlight gezet, tegen 29 april moeten ze immers voldoende budget verzameld hebben om 20 wensen te vervullen. Hiervoor hebben ze 50.000 euro nodig. Bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen steunen we hen hierin graag en zetten we deze actie op om hen een stap dichter bij het vooropgestelde doel van de 'Magische 20' te brengen. 

 

Actie: Maak samen met Nathalie Bello gezonde hapjes volgens het Sana Principe

Snacks voor tijdens een gezellige televisieavond of aperitiefhapjes voor je gasten: het is niet altijd eenvoudig om voor een gezond alternatief te zorgen.

Toch gaan we op 17/4 voor het verrassingseffect!

 Wil jij ook je gasten verrassen? Breid je klassiek assortiment eens uit met een aantal andere groenten, onverwachte combinaties, nieuwe smaken… Er bestaan voldoende gezonde mogelijkheden om te verrassen!

Op 17/4 maken we samen met voedingscoach en Sana coach Nathalie Bello (Mind Your Food) een vijftal heerlijke koude en warme hapjes van Sandra Bekkari (Nooit Meer Diëten boeken en Open Keuken programma op VTM).

 

Praktische details

  • Datum: 17 april 2019
  • Uur: 19u tot 21u30
  • Locatie: Atelier 13, Dr. A. Sierensstraat 9300 Aalst 
  • Prijs: 20 euro per persoon
  • Max. aantal deelnemers: 40

 

Hoe inschrijven?

Graag vooraf inschrijven door een mail te sturen met jouw voornaam, familienaam en aantal personen naar marketing@nzvl.be én als onderwerp Workshop Nathalie Bello

We verschaffen je vervolgens de betalingsgegevens.

Opgelet: inschrijving is pas definitief na betaling van 20 euro per persoon. Jouw bijdrage is ten voordele van Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen.