fbpx Nieuws | Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Nieuws

ComfoPlus promoties

Onze hulpmiddelenwinkel ComfoPlus zet opnieuw enkele producten in de kijker met uitzonderlijke kortingen. Neem snel een kijkje!

Awel zoekt vrijwilligers

Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag. Slechts 1 op 8 telefonische en chatoproepen kan helaas door Awel worden beantwoord. Daarom zoeken ze dringend 140 extra vrijwilligers.
Word een luisterend oor, aan de telefoon of online. Surf naar awel.be.

Kom naar de Werelddag Dementie 14 september

Werelddag Dementie wordt dit jaar georganiseerd in West-Vlaanderen, namelijk in Roeselare en stelt zich open naar alle mantelzorgers, professionelen en geïnteresseerden in het thema Dementie. In de voormiddag is er een lezing en een getuigenis van een mantelzorger. Na de lunch is er een belevingsgerichte, dementievriendelijke wandeling waar alle zintuigen geprikkeld worden. Voor professionelen is er ook een tweede optie mogelijk in de namiddag, waar enkele thema’s omtrent “bewegen met mensen met dementie” en “omgaan met moeilijk hanteerbaar gedrag” aangebracht worden in een mini-symposium. Als afsluiter ervaar je wat “samen zingen” met een verbroedering van West-Vlaamse contactkoren kan betekenen en geniet je na met een glaasje bij een netwerkmoment.

Meer weten?

Het NZVL beschikt over een contactpunt dementie. Meer weten?

Info groepsvakanties 2018 in de kantoren

Kan jij niet wachten om meer info te krijgen over de groepsvakanties 2018? Goed nieuws! NZ Vakanties komt langs in enkele van onze kantoren om jou te helpen.

Nieuwe telefoonnummers en e-mailadressen kantoren

Om jou nog beter van dienst te zijn, heeft elk kantoor een eigen telefoonnummer gekregen. Is jouw klantenadviseur bereikbaar? Dan krijg je hem/haar rechtstreeks aan de lijn. Zo niet, neemt een rechtstreekse collega op. Bovendien kreeg elk kantoor een eigen e-mailadres. Je vindt de telefoonnummers en e-mailadressen op de kantorenpagina.

NZVL tot jouw dienst!

Niet bereikbaar 15 augustus

Omwille van OLVH is het ziekenfonds gesloten op dinsdag 15 augustus. We helpen je graag verder vanaf woensdag. Tot dan!
 

Theater Aan Zee

Nog tot en met 5 augustus is het Oostendse Leopoldpark het epicentrum van het kunstenfestival Theater Aan Zee. Het NZVL is partner van het Familiepark en nodigt je graag uit om de komende dagen te komen genieten van een stevige portie cultuur voor het ganse gezin.

Meer weten?