fbpx Nieuws | Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Nieuws

Jouw NZVL niet bereikbaar 16 april

Omwille van technische updates is het online kantoor 'Jouw NZVL' niet beschikbaar op zaterdag 15 april vanaf 18 uur t.e.m. zondag 16 april 18 uur.

Bedankt voor je begrip!

€ 200 korting op Project U/Turn vakantie

Nieuwe korting dankzij NZ Vakanties: € 200 korting op avontuurlijke trektochten (+18) voor mensen met een functiebeperking. Unieke reizen!

Klanten van NZVL genieten een korting van € 200 per persoon per jaar geldig op het buitenlandse aanbod gepubliceerd op de website van U/Turn.

Info en reservatie via nzvakanties.be of projectu-turn.com

NZVL sponsor van DDTT

Het NZVL is sinds kort sponsor van DDTT, het Denderend Duatlon & Triatlon Team​ -> een nieuw tri- & duatlonteam in regio Ninove-Aalst. Veel succes en plezier aan alle deelnemers!

Renovatiewerken in kantoor Londerzeel

Op 15 april 2017 gaan renovatiewerken van start in kantoor Londerzeel. Deze zullen duren tot het einde van het jaar. Tijdens deze periode zal het kantoor open zijn op:

  • dinsdag van 14u00 tot 16u30
  • woensdag van 9u00 tot 12u00

Bedankt voor je begrip!

Officiële opening kantoor Buggenhout

Werken aan een continue verbetering van onze dienstverlening is en blijft één van onze prioriteiten. We verhuisden daarom eind vorig jaar onze activiteiten in Buggenhout naar een nieuwe locatie. Langs deze weg nodigen we jou (en jouw partner) graag uit om samen met ons te klinken op deze nieuwe start.

Datum: donderdag 6 april 2017
Uur: vanaf 18u00
Waar: Stationsstraat 15 – 9255 Buggenhout

Tot dan!

Reisadvies en -bijstand Tunesië

De Belgische buitenlandse zaken hebben hun reisadvies voor Tunesië versoepeld. Op voorwaarde dat er rekening gehouden wordt met de nodige voorzichtigheid mogen de reizigers  zich naar Tunesië begeven, naar de kustgebieden van Mahdia – Monastir – Sousse – Hammamet – Nabeul – Tunis - Bizerte. Deze regio’s zijn vanaf vandaag terug gedekt door onze reisbijstand Mutas.

Het is ten stelligste aanbevolen waakzaam te blijven en de druk bezochte evenementen op zowel openbare plaatsen als private adressen en grote menigten te vermijden. De reizigers worden verzocht om een verblijfplaats te kiezen waar de nodige maatregelen werden genomen om de veiligheid van de klanten te waarborgen. Het is aanbevolen om nachtelijke verplaatsingen, buiten de hotels, naar drukke uitgaansgelegenheden te vermijden evenals zich ’s nachts buiten de hoofdwegen te verplaatsen.

Verplaatsingen in de grensgebieden met Algerije (ten westen van de as Tabarka-Jendouba-Le Kef-Kasserine-Gafsa-Tozeur) en met Libië (ten zuiden van de as Tozeur-Kebili-Matmata-Medenine-Zarzis) worden ten stelligste afgeraden. Deze zijn dus niet gedekt door Mutas.
Verdere inlichtingen vind je op Diplobel.be

Objectief maart online

Het driemaandelijkse magazine Objectief, editie maart 2017, staat vanaf nu online. Je leest het bij onze magazines.