fbpx Nieuws | Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Nieuws

NZVL fietst voor Nepal

Op 31 mei zal het NZVL aanwezig zijn in Leuven tijdens de benefietactie van 'Leuven helpt Nepal'. Ook jij kan hier een fietsend 'voetje' helpen. Kijk snel bij onze activiteiten.
 

Juni 2015 - nieuw kantoor Asse

Vanaf juni kan je in Asse terecht in een splinternieuw kantoor op de Kalkoven 12 b1. Natuurlijk kan je tot en met mei terecht in het huidige kantoor.

Openingsuren nieuw kantoor: dinsdag 8u30 - 12u00 / vrijdag 8u30 - 12u00

We hopen jullie in een nieuw en modern kantoor nog beter te woord te staan. Tot dan!

ComfoPlus gesloten 15 mei

Opgelet! De ComfoPluswinkels zijn gesloten komende vrijdag 15 mei.

Bedankt voor je begrip.

Facebookactie win duotickets Schlagerfeest

Heb je 't al gezien? Deze week loopt een actie op onze Facebookpagina om duotickets te winnen voor het Schlagerfeest Londerzeel met o.a. Willy Sommers, Sam Gooris, de Romeo's, Jo Vally, Bart Kaëll, enz. Wat moet je doen? Onze pagina liken + reageren waarom jij absoluut wil aanwezig zijn op het Schlagerfeest.

Toitoitoi!

Banksluitingsdag 15 mei / NZVL wel open

Opgelet, 15 mei is een banksluitingsdag. Dit wil zeggen dat er geen terugbetalingen of uitkeringen kunnen worden doorgegeven. De meeste NZVL-kantoren zijn wel open.

Bedankt voor je begrip.

NZVL zoekt ervaren RPG analist / ontwikkelaar

Ben jij een geboren RPG analist / ontwikkelaar? Hebben AS400, Datawarehouse, Mapping 400,... geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk snel onze vacature en vervoeg binnenkort misschien onze collega's in Aalst.

Succes!