Nieuws

Kantoren Haaltert & Kessel-Lo openen officieel

Op 17 april in Haaltert en 24 april in Kessel-Lo openen we onze kantoren officieel. Kom dus vanaf 18.00u zeker langs en klink mee op deze nieuwe start!

Meer info in de kalender.

Start voorhuwelijkssparen

Wist je dat je als klant bij ons nog steeds kan voorhuwelijkssparen voor jouw (klein)kind? Neem snel een kijkje!

Volg NZ Vakanties op Facebook en ontvang een goodie

Willen jullie op de hoogte gehouden worden van de mooie voordelen die ons reisbureau MN Vacances - NZ Vakanties te bieden heeft? Volg dan hun pagina! Als ze tegen woensdag 12u, 100 likes bereiken, krijgt iedere liker een goodie toegestuurd! 1 like + 1 privébericht met je adresgegevens = 1 goodie. Toitoitoi!

Tijdelijke acties

Vanaf heden kan je op deze pagina terecht om een overzicht te zien van al onze tijdelijke aanbiedingen (of die van onze partners). Nu loopt er bv.:

  • promoties ComfoPlus
  • 40% op Humo, Flair, ...
  • korting skivakantie Sunweb

Neem snel een kijkje!

Dag van de maatschappelijk werker

Vandaag draaien we de rollen om en dragen wij jou op handen en schouders #dagvandemaatschappelijkwerker

Schlagerfeest Londerzeel / Tickets te winnen

Schlagerfeest Londerzeel met o.a. Willy Sommers, Sam Gooris, de Romeo's, Jo Vally, Bart Kaëll! Wil jij erbij zijn op zat. 29 augustus? Dat kan! Laat ons op Facebook voor 21/03 weten waarom jij dit feestje absoluut niet mag missen. Misschien win jij dan één van de twee duotickets!

Contactpunt dementie

Vandaag lanceert Vlaams minister Vandeurzen samen met de diensten maatschappelijk werk van de ziekenfondsen het ‘contactpunt dementie’ voor zorgverstrekkers. Het contactpunt zorgt ervoor dat hulp- en zorgverleners op een laagdrempelige manier kunnen signaleren wanneer een persoon met dementie of zijn mantelzorger extra ondersteuning nodig heeft.

Ontvangen wij een signaal i.v.m. één van onze klanten? Dan bekijkt onze dienst maatschappelijk werk de nood, en zorgen zij voor de nodige begeleiding.

Hoe het contactpunt dementie bereiken?
Via het nummer 078/05.08.19 of een mail naar: contactpuntdementie@dmwvlaanderen.be.

Bijdrage zorgverzekering niet vergeten!

Heb je jouw bijdrage voor de zorgverzekering nog niet betaald? Opgelet! De bijdrage moet uiterlijk op 30 april op de bankrekening van de zorgkas staan. Wie gedurende drie jaar zijn verplichte bijdrage niet of niet volledig betaalt, loopt een boete op van € 250. Bovendien wordt jouw recht op een tegemoetkoming met vier maanden geschorst voor elk jaar dat je jouw jaarlijkse bijdrage niet (tijdig) betaald hebt (uiterlijk 31 december).