fbpx Nieuws | Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Nieuws

NZVL, uw partner voor zekerheid

Bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen zit je altijd goed, ook als het niet goed zit -> http://bit.ly/1Eu4KCZ

Online kantoor niet raadpleegbaar 27-28/2 + 01/03

Van vrijdag 27 februari 18.00 uur tot zondag 1 maart 18.00 uur is er een technisch weekend gepland waardoor het online kantoor tijdelijk niet toegankelijk zal zijn.

Wij danken je alvast voor je begrip.

Gezondzwangerworden.be

Plannen jij en je partner een zwangerschap? Pak het gezond aan en bezoek de splinternieuwe website van de Vlaamse overheid gezondzwangerworden.be

Ontvang je een uitkering? Geef tijdig wijzigingen door!

Ben je arbeidsongeschikt en krijg je van ons een uitkering? Wij zetten ons in om je dossier optimaal te behandelen, zodat je tijdig het juiste bedrag uitgekeerd krijgt. Hiervoor baseren wij ons op de informatie die we van jou krijgen. Als bepaalde zaken wijzigen, dan moet je ons uiteraard verwittigen.

Hoge Duin A+ beoordeling Toegankelijk Reizen

Het Bivakhuis Hoge Duin en Hoge Duin in Oostduinkerke zijn opgenomen in de nieuwe brochure van Infopunt Toegankelijk Reizen. Het Bivakhuis kreeg zelfs een A+ beoordeling (comfortabel toegankelijk). Wil jij er (in groep) eens tussenuit?

Wereldkankerdag #samentegenkanker

In kader van Wereldkankerdag, kan je op onze site bij 'ziektepreventie' extra informatie terugvinden over borst-, dikkedarm- en baarmoederhalskanker en de bevolkingsonderzoeken. Neem snel een kijkje.

Wil jij een extra dankjewel schenken aan alle mensen die zich inzetten tegen kanker? Post dan op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #samentegenkanker. Wij deelden alvast onze dank!

Patiënt heeft vrije keuze zorgverstrekker en ziekenhuiskamer

"Sommige specialisten willen patiënten alleen maar behandelen als die kiezen voor een een­persoonskamer -> http://bit.ly/1z9vlTm" Dergelijke praktijken zijn voor ons ontoelaatbaar. Wees voldoende mondig en ken je rechten!

Ziek? Ga niet googelen!

75% van de bevolking raadpleegt "dokter Google" voor medisch advies. Er is niets mis met zoeken naar gezondheidsinformatie op internet, zolang je een betrouwbare bron consulteert. Gezondheid en Wetenschap is een online platform met betrouwbare medische informatie en bronnen. Zij trachten jou te sensibiliseren en raden je aan niet te "Googelen" wanneer je ziek bent of bepaalde symptomen vertoont. Bekijk hun campagne: http://www.gezondheidenwetenschap.be/nogoogle/