fbpx Nieuws | Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Nieuws

Kantoren in het Brusselse gesloten

Omwille van de verhoogde terreurdreiging is het kantoor in Brussel en Anderlecht gesloten.

Bedankt voor je begrip.

Dekking Mutas nog geldig naar Frankrijk.

Naar aanleiding van de terroristische aanslagen in Parijs op 13 november 2015, waarbij een zeer hoog aantal slachtoffers vielen, hebben de Franse autoriteiten de noodtoestand uitgeroepen over het gehele grondgebied van Frankrijk. Dit leidt onder meer tot verscherpte grenscontroles en een versterking van de bewaking van gevoelige locaties. Maatregelen die het verkeer beperken kunnen worden genomen, ook wat het openbaar vervoer betreft, evenals beperking van parkeerruimte. Belgen ter plaatse dienen waakzaam te zijn, grote bijeenkomsten te vermijden en de richtlijnen van de lokale autoriteiten op te volgen. (zie http://diplomatie.belgium.be)

De dekking van Mutas blijft geldig voor tijdelijke verblijven in Frankrijk.

Geen mutas reisbijstand Sharm el Sheikh

Reizigers, opgelet! Op 31 oktober 2015, stortte een vliegtuig neer dat de verbinding verzekerde tussen Sharm el Sheikh en Sint-Petersburg. De oorzaken van dit ongeluk zijn nog niet bekend. Een onderzoek is aan de gang. Tot er duidelijkheid is over de oorzaken van het ongeval, worden alle reizen naar Sharm el Sheikh tijdelijk afgeraden. We raden de reizigers aan contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij of touroperator.” Onze reisbijstand, Mutas, dekt tot nader orde geen reizen meer naar Sharm El Sheikh.

Patient consent, efficiënt opvolgen van je patiëntgegevens

Gaf jij al je 'patient consent'? Via de geïnformeerde toestemming stem je in met het elektronisch delen van je gezondheidsgegevens. Een betere communicatie tussen de personen die je behandelen, komt je gezondheid zeker ten goede!

Actualisatie HospiPlus website

De website www.hospiplus.be werd grondig geactualiseerd. Je vindt er vanaf vandaag de voorwaarden en premies 2016, het nieuwe product MaxiPlan, info over het nieuwe model ziekenhuisfactuur,... Bovendien is de website is nu ook surfvriendelijk voor alle soorten media (smartphone, tablet, pc…). Neem je een kijkje?