fbpx Nieuws | Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Nieuws

NZVL op zoek naar klantenadviseur O-Vl

7 op de 10 Belgen overwegen een andere job... Misschien wel bij het NZVL? We zijn nl. op zoek naar een klantenadviseur Oost-Vlaanderen. Interesse?

Nieuw kantoor in Wilrijk

Goed nieuws voor onze klanten uit het Antwerpse. Op 3 november openen we een nieuw kantoor op de Jules Moretuslei 379 in Wilrijk.

Het kantoor is open op:

  • dinsdag :08.30u – 12.00u
  • woensdag: 13.30u – 16.30u
  • vrijdag: 08.30u – 12.00u

Onze klantenadviseur Liesbeth heet je welkom, tot dan!

Digitalisatie terugbetaling doktersbriefjes

De witte en groene doktersbriefjes gaan verdwijnen en zullen tegen 2018 vervangen worden door een digitale versie. Ook de blauwe doktersbriefjes van specialisten en voorschriften voor geneesmiddelen zullen op termijn digitaal worden.

Meer weten?

Geef griep geen kans

Griep treft elke winter 1 op de 10 mensen. Meestal genees je vanzelf, maar bij sommige risicogroepen kan griep ernstige gevolgen hebben. Ouderen, zwangere vrouwen en mensen met gezondheidsproblemen zoals diabetes of een ziekte van longen, hart, lever of nieren laten zich daarom het best vaccineren. Jaarlijkse griepvaccinatie biedt de beste kans om zonder griep de winter door te komen. Vanaf nu is het vaccin beschikbaar, en voor risicogroepen wordt het voor bijna de helft terugbetaald. Voor mensen in woonzorgcentra is het griepvaccin gratis. Meer informatie kan je vinden via de website van het agentschap zorg en gezondheid: www.griepvaccinatie.be

Oktoberactie Flair en Libelle

Sanoma stunt met deze oktoberactie! Libelle & Flair 30% korting op een jaarabonnement, 40% op een abonnement van 2 jaar! Meer weten?

Derde betalersregeling voor huisartsen

Vanaf vandaag moet een huisarts bij zijn raadplegingen de derde betaler toepassen voor zijn patiënten die de verhoogde tegemoetkoming genieten. Meer weten? Dan kan je terecht op de website van het RIZIV.