fbpx Nieuws | Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Nieuws

Tentoonstelling Kunst & Dementie in Aalst

Dit weekend stelt Praatcafé dementie Aalst "Kunst & Dementie" voor, een tentoonstelling in Aalst. Kom zeker eens langs en zie wat kunst kan betekenen voor mensen met dementie.

Gezondopvoeden.be

Aanrader voor onze jonge ouders!

Gezondopvoeden.be geeft jou praktische tips om jouw kind gezonde eet- en beweeggewoontes bij te brengen en bewust te leren omgaan met tv-kijken, gamen, computeren,… Ook roken, alcohol- en cannabisgebruik zijn geen taboe.

NZ Vakanties reiskortingen

Het reisbureau NZ Vakanties stunt met klantenkortingen tot 10% bij hun partners Sunweb, Jetair, Thomas Cook, Belvilla, Les villages Clubs du Soleil, Vacances Bleues en Can Mas.

Je kan zelfs nu bij Sunweb je skivakantie met 3% korting boeken!

Neem snel een kijkje!
 

Bijdrage zorgverzekering stijgt in 2015

Ter herinnering: de Vlaamse regering heeft beslist om de jaarlijkse bijdrage 'Vlaamse zorgverzekering' te verhogen. Vanaf 2015 betalen we € 50 per jaar* voor de Vlaamse zorgverzekering. Meer weten?

* € 25 voor iemand met recht op verhoogde tegemoetkoming op 1 januari 2014.

Bijdrage ziekenfondsdiensten verplicht

Sedert 01 januari 2012 is iedereen die aangesloten is bij een ziekenfonds verplicht om aan te sluiten bij de ziekenfondsdiensten en dit in toepassing van art 67 van de wet van 26 april 2010. Je kan deze wettekst nalezen onder onze formulieren.

Hier kan je nakijken waar jij en je gezin recht op hebben zodra je de betaling voor de ziekenfondsdiensten hebt doorgevoerd. Een volledig overzicht vind je ook in de folder 'Voordelen en diensten 2015'.

Ontdek de zomervakanties van Jeugdtip en win een reischeque van €100

Ontdek de nieuwe Jeugdtip zomervakanties op www.jeugdtip.be ! En als je op hun Facebookpagina laat weten waarom jij/je dochter/zoon graag met Jeugdtip op vakantie wilt, maak je nog eens kans op een reischeque van 100 euro. Elke maand kiezen zij er een gelukkige winnaar uit!

Goede voornemens 2015

Een nieuw jaar, nieuwe goede voornemens. Staan gezonder eten, meer beweging, stoppen met roken,... op jouw lijstje? Neem dan een kijkje in onze rubriek 'jouw gezondheid'. Daar vind je allerlei nuttige tips!