Nieuws | Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Nieuws

Wil jij graag Johan Museeuw ontmoeten?

Op maandag 30 juli is het zover, dan gaat het natourcriterium in Aalst door. Met vele bekende wielrenners en de nodige ambiance, mogen ook het NZVL en NZ Vakanties hier niet op ontbreken!

Wil jij graag een gesigneerde drinkbus of gewoon eens op de foto staan met Johan Museeuw? Kom dan naar onze stand op de hopmarkt. Meer info volgt nog via onze Facebookpagina!

NZVL aanwezig op Theater aan Zee!

Op zondag 29 juli zal het NZVL aanwezig zijn op Theater aan Zee in Oostende. We staan in het familiepark met een leuke bubbelfabriek voor de allerkleinsten klaar. Je kan er ook een prachtige foto laten nemen of meespelen met onze wedstrijd om een leuke vakantie te winnen! We zijn aanwezig van 11 u tot 18 u, hopelijk tot dan!

NZVL gesloten op woensdag 11 juli

Op woensdag 11 juli vieren we de Vlaamse feestdag. Die dat zijn het ziekenfonds en onze partners niet bereikbaar. Vanaf donderdag 12 juli staan we weer voor je klaar.

Je kan ook steeds in Jouw NZVL terecht om al je aanvragen te doen en/of je dossier te raadplegen.

Jouw foto in Objectief magazine?

Wij zijn op zoek naar leuke foto's van jouw NZVL moment. Heb je een gezonde lunch gemaakt of spring je straks een NZVL kantoor binnen? Neem er een foto van en plaats deze online met hashtag #nzvl. Wie weet staat jouw foto straks in de eerstvolgende Objectief.

Hoe STUUR JE JOUW FOTO DOOR NAAR NZVL?

Via Instagram

Via het sociaal netwerk Instagram is het heel eenvoudig. Maak gebruik van de hashtag #nzvl bij je foto en wie weet nemen wij deze op. Voeg er ook zeker een beknopte omschrijving aan toe.

Via Facebook

Geef openbare foto’s op Facebook de hashtag #nzvl mee, om vanuit je eigen profiel te delen met Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. Of stuur ons een privébericht met je foto en leuke omschrijving.

Via mail

Geen Facebook of Instagram of weet je niet hoe eraan te beginnen op social media? Dan kan je ook een mail sturen naar marketing@nzvl.be

 

Een dag in het leven van klantenadviseur Sophie Lemoine

 

Onze klantenadviseurs staan dagelijks klaar om op al je vragen te antwoorden.

Maar wij stellen ze ook nog eens graag op een andere manier voor. 

Wij liepen deze week mee met Sophie Lemoine, klantenadviseur regio Limburg.