Hulpmiddelen aankopen

Wanneer je een hulpmiddel wenst aan te kopen is Comfoplus de aangewezen partner. Als klant geniet je er van standaardkortingen die kunnen oplopen tot 30%.


Aanbod

Onze collectie hulpmiddelen is erg uitgebreid en evolueert dagelijks. Het vinden van het meest geschikte hulpmiddel is specialistenwerk. Elementen als ziektebeeld, beperking, omgeving, evolutie, kostprijs, … spelen mee in het bepalen van de keuze. Het ComfoPlus-specialistenteam helpt je graag bij je zoektocht. Jij schetst de problematiek, wij reiken een oplossing aan. 

Alle productinformatie vindt je terug via de website www.comfoplus.be

Voorwaarden

ComfoPlus onderhandelt voor jou de best mogelijke prijs bij onze leveranciers. Bovendien bieden we jou, als klant van het NZVL, een extra korting aan. Standaard geniet je van 10% korting en op incontinentiemateriaal geven we je 30% korting. Daarnaast zijn er regelmatig promoties – hou het magazine Objectief in de gaten!

Bestellen

Je kan ons een opdracht doorspelen via de medewerker in jouw plaatselijk ziekenfondskantoor. Je bent natuurlijk ook welkom in één van de 3 ComfoPlus winkels in Aalst, Bornem of Lier, waar je de hulpmiddelen zelf kan testen. Onze hulpmiddelenadviseurs zijn ook telefonisch bereikbaar op 03 292 21 60 en 053 76 99 72.


Leveren

Bestelde materialen kunnen door jou afgehaald worden in een ComfoPlus winkel. Het materiaal kan ook geleverd worden (aan huis, op een adres naar keuze, in je ziekenfondskantoor).

We werken met 4 eigen chauffeurs en daarnaast hebben we een goede samenwerking met B-Post. Orders geplaatst voor 11u worden de volgende dag bij jou thuis aangeboden (B-Post). Voor distributie met ons eigen team streven we naar een 48 urenservice (let op voor weekends en feestdagen!). Groot materiaal wordt altijd met een eigen chauffeur aan huis geleverd. Klein materiaal wordt voor jou klaar gezet in het plaatselijke ziekenfondskantoor.

De gehanteerde tarieven:
Groot materiaal wordt altijd aan huis geleverd door onze eigen chauffeur. Jouw deelname in de kost bedraagt € 25.

Klein materiaal wordt aan huis geleverd door B-Post. Dit gebeurt portvrij vanaf een bestelbedrag van € 45. In de andere gevallen wordt er een deelname van € 7,5 voor verzending en handeling aangerekend.

De bestelling kan ook voor jou klaargezet worden om op te halen in een plaatselijk NZVL-kantoor. Hierbij worden dan geen verzendkosten aangerekend.


Kan ik je helpen?Kan ik je helpen?