NZVL zoekt YOUCA-student op 17 oktober als CEO voor één dag

NZVL zoekt YOUCA-student op 17 oktober als CEO voor één dag

Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen zoekt

YOUCA-student als CEO voor één dag

 

Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen geeft één YOUCA student op 17 oktober dé kans om managementervaring op te doen op het allerhoogste niveau. De student wordt gedurende één dag de rechterhand van Wim Van Hecke, CEO van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. 

We zoeken een ambitieuze kritische communicatieve, leergierige student om een dag onze CEO te volgen in zijn dagdagelijkse activiteiten.

Word jij onze CEO op 17 oktober?

Het is de bedoeling dat deze student met zijn/haar jeugdige kritische invalshoek deelneemt aan de managementactiviteiten door actief ideeën, meningen, suggesties, opmerkingen te durven uiten. In ruil krijgen wij een vernieuwende blik over het beleid van ons ziekenfonds vanuit de ogen van een toekomstige klant. De student mag zich aan een rijkgevulde dag verwachten! Er staat onder meer een marketing meeting en brainstormingsessie, een financieel overleg én een gezonde lunch met het directiecomité op de planning.

Een unieke ervaring die de YOUCA student zijn/haar vaardigheden én zelfvertrouwen ongetwijfeld een stevige boost zal geven. Een CEO moet van alle markten thuis zijn. De kandidaat-studenten worden dan ook gescreend op het vlak van leergierigheid, communicatietalent, probleemoplossend vermogen enz..  Jongeren praktijkervaring laten opdoen en persoonlijk coachen bij een ziekenfonds op mensenmaat, daarvoor sta ik met plezier mijn stoel af aldus Wim Van Hecke. 

Kandidaat-studenten kunnen de job terugvinden in de jobbank van YOUCA. Surf naar https://jobbank.youca.be/

  • Log in als leerling en zoek naar de functie. De leerling wordt ten laatste op 15 oktober geselecteerd.

Om meer te weten over de YOUCA action Day zie www.youca.be

 

Over de YOUCA Action Day:

Op donderdag 17 oktober engageren meer dan 15.000 leerlingen zich voor de YOUCA Action Day. Tijdens de schooluren werken zij die dag voor een organisatie, overheid, bedrijf of particulier. Met hun loon, 55 euro, steunt YOUCA een sterk jongerenproject in Guinee en enkele Belgische projecten.