NZ Vakantiedomeinen en Krunsj-vakanties

NZ Vakantiedomeinen en Krunsj-vakanties

Omwille van de nieuwe Federale maatregelen, hebben we de dienstverlening in onze vakantiedomeinen en de Krunsj herfstvakanties moeten aanpassen:

Ik heb een reis geboekt bij NZ Vakanties. 
Heb je vragen over een reis die je boekte bij NZ Vakanties, dan kan je van dinsdag tot vrijdag terecht tussen 9 u en 16 u op het nummer: 0800 95 180 of via mail naar info@nzvakanties.be.

Ik heb een vakantieverblijf geboekt in één van de vakantiedomeinen van NZ Vakanties. 
Omwille van de Federale maatregelen, zullen onze vakantiedomeinen Hoge Duin en Dennenheuvel gesloten zijn vanaf maandag 2 november. We blijven wel steeds telefonisch en per mail bereikbaar. 
Heb je vragen over je boeking, dan zijn onze NZ-vakantiedomeinen tijdens weekdagen bereikbaar via: 

Ik heb een jeugdvakantie geboekt bij Krunsj. 

De besmettingscijfers in onze maatschappij blijven stijgen. Het jeugdwerk neemt zijn verantwoordelijkheid op en gaat daarom op 23 oktober over naar code rood. We doen dit omdat gezondheid en veiligheid ook binnen de jeugdsector op dit moment de belangrijkste prioriteiten vormen. Bovendien kondigde de Vlaamse overheid op dinsdagavond 27 oktober een aantal nieuwe maatregelen aan die vanaf donderdag 29 oktober gelden.

Herfstvakantie 2020 & vormingen najaar 2020
Volgens de nieuwe maatregelen zijn vakanties of activiteiten met overnachting voor deelnemers jonger dan 12 jaar tijdelijk niet toegestaan. Voor deelnemers ouder dan 12 jaar is ook jeugdwerk zonder overnachting op dit moment niet mogelijk. Hierdoor zijn we genoodzaakt om zowel onze herfstvakantie als onze vormingsinitiatieven in het najaar te annuleren. Alle betrokkenen worden zo snel mogelijk gecontacteerd.

Krokus- en paasvakantie 2021
Momenteel gaan alle vakanties in 2021 door zoals gepland. Met gezondheid en verantwoordelijkheid als belangrijkste prioriteiten, zullen we onze vakanties steeds aanpassen aan de op dat moment geldende richtlijnen en protocollen. Mochten we omwille van de veiligheid toch genoodzaakt zijn om vakanties te annuleren, dan zullen we de reeds ingeschreven deelnemers hier onmiddellijk van op de hoogte brengen. Wanneer Krunsj jouw vakantie annuleert, krijg je het reeds betaalde inschrijvingsgeld volledig terug.

Indien je intussen vragen zou hebben, kan je Krunsj steeds contacteren via het nummer 053 42 11 00  of via ons e-mailadres info@krunsj.be.