Dienstencheque € 1 goedkoper voor jou als nzvl klant

Dienstencheque € 1 goedkoper voor jou als nzvl klant

Dienstencheque € 1 goedkoper voor klanten van
Het Poetsbureau en het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Huishoudhulp levert jaarlijks tot 100 euro extra korting per gezin op

 

 

Als klant van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen kan je heel eenvoudig 100 euro(*) per jaar terugverdienen op jouw huishoudhulp via dienstencheques bij Het Poetsbureau bovenop het fiscale voordeel. Het enige wat je moet doen? Het attest, dat je begin 2020 ontvangt van het Poetsbureau, kan je bij jouw lokaal NZVL kantoor eenvoudigweg afgeven.

Ziekenfonds op mensenmaat

Weten dat je ziekenfonds er écht voor jou is, dat geeft je een veilig gevoel en is onze drijfveer. Als ziekenfonds op mensenmaat zoeken we naar partnerships die jou voordelen opleveren. Ons nieuwe partnership met het Poetsbureau illustreert dat perfect. Dat merk je eveneens aan de vele tegemoetkomingen. Bij geboortes, voor kinderen, tandverzorging, een nieuwe bril en zelfs voor wie sport. En nu dus ook aan die extra 100 euro(*) per jaar als je met de Poetsbureau huishoudhulpen werkt.

100 euro … en meer

Je bent reeds klant bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen! Ben je daarbovenop ook klant bij Het Poetsbureau? Dan krijg je per gebruikte dienstencheque via Het Poetsbureau 1 euro terug. Met een maximum van 100 euro(*) per jaar.

Nog geen klant bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen? Overstappen kan simpel en snel. Het kost niets, je behoudt alle voordelen van je huidige ziekenfonds én krijgt er extra diensten bovenop. Zonder wachttijd, zonder verlies van je rechten.

Download de infofiche en bezorg die ingevuld:

  • per post aan: het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen, Klantendienst, Statieplein 12, 9300 Aalst, of
  • digitaal via nzvlpartners@nzvl.be.
  • Of ga persoonlijk langs bij een kantoor van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen in je buurt.

Die 100(*) euro komt bovenop je fiscale voordeel. En krijg je alleen via Het Poetsbureau. Waarom kozen wij voor het Poetsbureau? Omdat onze visies gelijklopen. En omdat huishoudhulp bijdraagt tot een betere work-life balance en mensen in staat stelt om langer thuis te blijven wonen. Dat leidt tot een hogere levenskwaliteit.


(*)100 euro per jaar = maximaal 25 euro per kwartaal.