24 september NZVL kantoren uitzonderlijk gesloten wegens beweeg- en ontspanningsdag

24 september NZVL kantoren uitzonderlijk gesloten wegens beweeg- en ontspanningsdag

NZVL personeel werkt op beweeg- en ontspanningsdag aan een gezondere levensstijl

Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen probeert zijn werknemers een gezondere levensstijl aan te leren. In het kader hiervan houdt het NZVL op 24 september een beweeg- en ontspanningsdag voor alle personeelsleden in het provinciaal Domein Puyenbroeck en zijn de NZVL kantoren die dag uitzonderlijk gesloten.

Met de fiets naar het werk

Het NZVL wil zijn werknemers aansporen om meer met de fiets te komen werken. Momenteel neemt  5.6 procent van de 160 werknemers de fiets naar het werk. Door middel van deze actie, beogen we dit aantal te laten toenemen aldus Wim Van Hecke, CEO van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.

Tijdens de NZVL beweeg- en ontspanningsdag kunnen de NZVL collega’s deelnemen aan een uitgebreid programma-aanbod. Denk maar aan: yoga, golfinitiatie, recreatieve fietstochten, wandelingen, mountainbiketochten, een oriëntatieloop, fietstocht met een koersfiets.

Fitheid en gezondheid benadert het NZVL vanuit de brede definitie ervan, met aandacht voor het fysieke en sociale aspect. Bijna 160 werknemers van het NZVL nemen deel aan de beweeg- en ontspanningsdag georganiseerd in samenwerking met Festevents.